Tags

, , , , ,

Szerencséjük volt megint csak a ködösbeli időjárással, mert már reggel a hasára sütött volna a nap, ha sokáig lustálkodik az ágyban. De mivel már 7 után kiugrott, ezért csak feltételezi, hogy ha maradt volna, akkor odasüt, mert vasárnaponként, ha süt, azért odasüt…

 

HamptonCourt (7)

A lényeg, hogy 7ágrasütős, vidám októberi vasárnapra virradtak, ami pont kedvező volt a tervhez, hogy fellátogatnak a Hampton Court Palace-be (ismételten, ki tudja talán hatodszorra).

A lány mentségére legyen mondva, Gizi (aki ugye pasi és van becsületes neve is) még életében nem volt, a lány Zura pedig hátrahagyta a belépőket, ha esetleg kedvük támadna fellátogatni Henci palotájába, akkor semmilyen akadály ne állja útjukat.

 

HamptonCourt (15)

Hát nem állta semmi. Egy reggeli gyors Gizi felvétel, egy gyors tankolás, ami majdnem gyilkolásba torkollott, mert Gizi mindenáron dízelt akart tankoltatni a lánnyal az autóba. Aztán irány az autópálya és 62 mérföld után már sétáltak is a kert felé majd a kertben és házban is.

Mivel idén Henci trónralépésének ötszázadik évfordulója van, ezért felújították, rendezgetik, próbálják olyanra alakítani a palotát, a kertet, amilyen akkor volt.

HamptonCourt (83)

Kipróbálták a labirintust, nem tévedtek el (most sem).

Ettek egy remek tudorkori ebédet (mint mindig).

Sétáltak egy kicsit a szarvasok között is és természetesen megint egy halom fényképet elkattintottak mindketten.

Ez a Hampton Court Palace a lány számára megunhatatlan egy hely!!

Az viszont eléggé rosszul érintette, hogy délután 5 óra után már olyan sötét van, hogy villanyt kell kapcsolni a lakásban. Várja a tavaszt, de addig is pár őszfotó a kép alatt :

HamptonCourt

 

 

Kapcsolódások:

Megint Henci, de végre nyáron

 

 

 

Advertisements