Tags

, , , , , ,

Ezért hát déli 12 óra 3 perckor már az autóúton gurul,  nem a kispirossal (mert azzal most a Zura garázdálkodik Európában, de leginkább Magyarországon) és irányba veszi valamelyik szépséges helyet itt a ködösben. Bár meg kell vallani, mindegyik hely elég szépséges (szerinte).

 

BognorRegis (15)

 

Jó, mielőtt irányba vette volna a pénteki célállomást, előtte azért felkapta Gizit (aki pasi, és van becsületes neve is, de már korábban is csak Giziként lett emlegetve).

BognorRegis (19)

Szóval Gizi meg a lány elindultak Bognor Regis-be, egy 39 mérföldre lévő kis tengerparti csudi helyre. Hosszú sétány a tengerparton, minigolf, éttermek, móló (bár ez kaszinónak be van építve, majdnem hazahoztak egy hatalmas plüsskutyát, meg a Fülest, de mindkettő visszaesett), templomkert, temető, mókusok, nyuszik, nyaralókabin előtt a napsütést élvező párok, kutyusukat sétáltatók, délutáni kocogók, sirályok és naplemente.

Azért  Bognor Regis-be mentek,  mert a lány már volt ott többször is korábban, de Gizi még sosem és gondolta, megmutatja neki, mert elég kellemes kis környék.

 

BognorRegis (22)

A korai indulásnak köszönhetően a pénteki csúcsforgalom előtt már a tengerparton falatozták ebédjüket, mire kisétálták és kikattintgatták magukat, addigra meg már elmúlt megint a nagy forgalom. Kár, hogy a vaksötét éjszaka már 7 óra után itt van.

Megint sok szépet láttak, jól érezték magukat, de azért a Zurával jobban szeret kirándulni :( (messze van még az október vége)

 

Kapcsolódások:

Kispiros

Állatkert inEngland

Az ősz színei Kentben

Bognor Regis – majd a wiki megmondja

Bognor Regis – visitbritain.hu

 

 

 

BognorRegis

További fényképekért kattintás a képre!

Advertisements