Tags

, , , ,

Mindig is lehetett sejteni, hogy nem egy képzőművészeti vénával megáldott teremtmény ez az emberlánya, de hogy ennyire kis ügyetlen, azt azért sosem gondolta volna. Az 5lete megvalósult, de a kivitelezést még gyakorolni kell (nem kicsit)!

Egy ideje törte a fajét, hogy kéne valamit kezdeni a sok-sok érkezett képeslappal, mert ugye postcrossing.

Már látta maga előtt, ha egyszer elköltöznek, akkor készít egy remek kis falat, amin földrészeknek megfelelően csoportosítja a lapokat. De ez a költözés mindenféle buta okból kifolyólag halasztva, eltolva és eddig meg nem valósítva van.

Pár napja bevillant, hogy most már akar valamit praktikázni. A Zura éppen a fővárosban volt kiküldetésen és nagy magányában kitalálta, alkot! És végre nem a fotómasinkával, nem az interneten csacskaságokat összehordva, hanem valami kézzelfoghatót értelmeset!!

Persze, a hirtelen jött ötlethez MINDEN hiányzott, de mára beszerezte és le is gyártotta az első, nem annyira jól sikerült darabot.

Mi kell hozzá?

-néhány darab képeslap (van belőle legalább 400)

-ragasztó

-lyukasztó (nem irodai)

-tű (a nagyobbik fajtából)

-cérna (hímző)

-karton (müzlisdoboz)

-és lehet még kiegészíteni ezzel-azzal, de ez már csak így utólag esett le neki, hogy használhatott volna gyöngyöt is.

Persze, ilyet mindenki tud csinálni, mert technikaórán ez kötelező feladvány volt, de valamiért úgy rémlik, akkor és ott sokkal, de sokkal egyszerűbb volt ez a barkácsolás…

Első körben néhány Kaj Stenvall képeivel díszített képeslapot használt fel. Amikor ezt kitalálta, azt hitte, jobban sikerül majd a dolog. Most már sajnálja, hogy azokkal a lapokkal kezdte, kár értük, de még maradt és talán a finnektől érkezik néhány szép kacsa.

 

eszkoz

A képre kattintva megnyílik egy album, elvileg…

Kéretik  nem nagyon nevetni!!!

 

Kapcsolódások:

Kaj Stenvall.com

…ha nem, akkor katt ide a többi képért!

Advertisements