Tags

, , , , ,

Nagyon szereti az érdekes vagy fura hangokat. Ami aztán lehet, hogy csak a lány számára érdekes és fura, de attól még ő nagyon szereti.

Van otthon pár kellemes hírolvasó a Kossuth Rádióban, akiknek a hangját hallva bizony mindig szerelembe esett, pedig a bácsikák már akkor bácsikák voltak, amikor ő még csak ismerkedett a hangterjedelmével…. (ciki, nem tudja a neveket.)

Vannak aztán a szinkronhangok, amiket szintén imád, ilyen Mel Gibson, Bruce Willis, Michael Douglas és sorolhatná magyar hangja Dörner György, egyszerűen rosszul van, ha nem Dörner hangját hallja egy-egy filmben a megszokott fejhez.

Szereti még Szabó Sipos Barnabást is, aki egy kicsit hasonlít is George Clooney-ra a lány szerint.

Kautzky Armand, Kulka János és Sthol András hangja is nagyon bejön neki,  sorolhatná, de nem teszi és akkor még a nőcikről nem is tesz említést, mert akkor sosem lenne vége a bejegyzésnek, de Kökényesi Ágit és Für Anikót azért megemlíti. Ákost most nem, mert az ő hangja annyira nem különlegesen másabb, meg amúgy is alapból szereti, akármilyen is lenne a kipréselt zaj a torkán…

Szóval, a lényeg az, nagyon szereti az általa szépnek, csúnyának és érdekesnek tartott hangokat, leginkább a MAGYAR SZINKRONHANGOKAT!!

És akkor kitér gyorsan az itteni kedvelt hangokra. Nincs sok még, de egy idő után biztos bővül a sor.

Leginkább imádott James Blunt hangja. De van egy műsorvezető a BBC 2-esen (Terry Wogan), akit szintén nagyon szeret hallgatni. Egyszerűen jó, olyan régies, múltbéli…

 

 

 

T. Olvasó kinek a (szinkron-műsorvezető-ének) hangját kedveli, szereti, utálja???

 

Kapcsolódások:

BBC2 – wake up to wogan

Wogan felolvas a rádióban – youtube

Magyar szinkronhangok – majd a wiki megmondja

 

Advertisements